• Kontakt oss: 73 18 90 90

 • Om oss

 • Bitfix AS tilbyr en rekke forskjellige datatjenester til både privatpersoner og bedrifter!

   

  Vi har et eget merkeuavhengig verksted i Trondheim hvor vi kan ta imot din PC, smarttelefon, nettbrett eller annet datautstyr for feilsøk og reparasjon. Her kan vi også hjelpe deg med å gjenopprette tapte data og reparere kranglete operativsystem skulle det være ønskelig og mulig.

  Ønsker du at en av våre teknikere skal å komme hjem til deg eller ut til din arbeidsplass så gjør vi det. Vi vil behandle ditt utstyr på en profesjonell måte og se om vi kan løse problemet der og da.

  Sliter du med nettverket eller bare ønsker en oppgradering eller se om det er mulig å forbedre ytelsen, så kan vi hjelpe deg. Vi kommer gjerne ut for et kostnadsfritt prisoverslag på optimalisering av hjemmenettverk og mindre bedrftsnettverk.

  Vi kan også tilby fjernhjelp dersom du bor langt unna eller det er andre forhold som gjør det enklere å bruke fjernhjelp enn at vi kommer hjem til deg eller at du kommer til oss. En forutsetning er at du har internettforbindelse på enheten vi skal feilsøke.

 • På denne siden finner du noen eksempler på priser og hva vi kan hjelpe med. Men fortvil ikke om du ikke finner det du leter etter. Kontakt oss så finner vi fort ut om det er noe vi kan hjelpe deg med!